وبلاگ تخصصی مهندسی عمران و سازه

دانلود مقالات،آیین نامه ها، پروژه ها، آزمون ها،جزوات درسی،نرم افزارها و همکاری پژوهشی در مهندسی عمران گرایش سازه و زلزله

وبلاگ تخصصی مهندسی عمران و سازه

دانلود مقالات،آیین نامه ها، پروژه ها، آزمون ها،جزوات درسی،نرم افزارها و همکاری پژوهشی در مهندسی عمران گرایش سازه و زلزله

وبلاگ تخصصی مهندسی عمران و سازه

این وبلاگ جهت استفاده اساتید، مهندسان و دانشجویان رشته عمران و عمران سازه طراحی شده است. امیدوارم در این زمینه، شما عزیزان، ما را از نظرات ارزشمند خویش بهره مند نمایید.

زمینه‌های تحقیقاتی مورد‌علاقه اینجانب جهت همکاری پژوهشی و یا به‌عنوان راهنما/مشاور پژوهشی عبارتند از:

کنترل سازه‌ها شامل سیستم‌های اتلاف انرژی (میراگرها) و جداسازهای ارتعاشی،
بهینه‌سازی سازه‌ها،
ارزیابی پاسخ لرزه‌ای سازه‌ها در سطوح خطر لرزه‌ای مختلف،
طراحی سازه‌های نوآورانه،
مهندسی زلزله مبتنی بر عملکرد،
طراحی بر اساس عملکرد،
ارزیابی خسارات لرزه‌ای،
هزینه دوره عمر سازه‌ها و تحلیل هزینه-سود،
بهسازی و مقاوم‌سازی لرزه ای،
تحلیل دینامیکی زمان‌دوام با توابع شتاب فزاینده،
تحلیل دینامیکی فزاینده IDA و منحنی‌های شکنندگی،
شبکه‌های عصبی مصنوعی و ...
در صورت علاقه‌مندی به همکاری پژوهشی در موضوعات مورد اشاره، می توانید از طریق ایمیل به اینجانب اطلاع دهید.

My current research work is on structural vibration control, energy dissipation systems, structural optimization, seismic hazard levels, innovative structural design, ‎performance-based earthquake engineering, ‎seismic loss assessment, cost-benefit ‎analysis, ‎seismic rehabilitation and retrofit, endurance time method, and‎ artificial neural networks.

** If you have also a plan for collaboration in my research areas of interest, please feel free to contact me.

هرگونه مطلب که رعایت حقوق دوستان نشده را اطلاع دهید...
هرگونه مطلب که در شأن این وبلاگ نیست را اطلاع دهید...
هرگونه مطلب که در این وبلاگ است
و مغایر قوانین جمهوری اسلامی است را اطلاع دهید...

با تشکر: امیر شیرخانی

Civil Engineering & Structural Weblog
by: Amir Shirkhani
Download of Articles, Codes, Projects, Tests, Lesson handouts, Software, Training Videos, Images & ... in the field of Civil Engineering

۶ مطلب در خرداد ۱۳۹۴ ثبت شده است

۲۹
خرداد

برای دانلود اینجا را کلیک نمایید.

منبع: http://www.hoseinzadeh.net


  • Amir Shirkhani
۲۹
خرداد

اگر مهندس عمران هستید و به دنبال یک مرجع جامع از فرمولهای مهندسی عمران میگردید به شما پیشنهاد میکنم این کتاب را از دست ندهید.این کتاب بسیار مفید در ۴۰۰ صفحه تمامی روابط لازم برای یک مهندس عمران را در خود جا داده است… برای دانلود اینجا را کلیک کنید.

 منبع:icivil.ir



  • Amir Shirkhani
۲۹
خرداد
  • Amir Shirkhani
۲۹
خرداد

نقل قول از سایت :  icivil.ir

 

  سیستم های کنترل ارتعاش سازه نام کتابی است که توسط جناب آقای امیر شیرخانی دانشجوی دکتری مهندسی عمران سازه دانشگاه تبریز و آقای مهندس علی علیزاده تألیف و چاپ شده است. درادامه پیشگفتار و مقدمه ای بر معرفی کتاب را مشاهده خواهید کرد و درصورت نیاز به تهیه این کتاب، شماره های تماس جهت دریافت کتاب را مشاهده خواهید نمود.

مقدمه ای بر معرفی کتاب:
وقوع اجتناب ناپذیر زلزله‌ها و تحمیل خسارت‌های فراوان جانی و مالی، به ویژه زلزله های ویرانگری که در سال‌های اخیر در نقاط مختلف دنیا رخ داده‌اند، تأکیدی بر لزوم یافتن راه حلی مناسب و قابل اعتماد جهت مقابله با این پدیده طبیعی است. از میان زلزله های مخرب می‌توان به زلزله های منجیل و بم در ایران به ترتیب در سال‌های۱۳۶۹ و ۱۳۸۲ اشاره کرد. آمار و ارقام تلفات و خسارت ناشی از زلزله، بیانگر این مهم است که بایستی در بسیاری از روش‌های مقابله با نیروهای لرزه ای تجدید نظر نموده و یا به فکر روش‌های جایگزین مطمئن‌تر بود. امروزه یکی از چالش‌های اصلی برای رسیدن به هدف، به‌کارگیری و ارائه روش‌های جدید در مفاهیم طراحی لرزه ای سازه‌ها و ارتقاء کیفی مصالح مصرفی است……

روش‌ها و متدهای مختلفی برای طراحی ساختمان‌های با کارایی مناسب در برابر زلزله، آزمایش و مورد تحقیق قرارگرفته است. در روش‌های مرسوم، ساختمان با استفاده از ترکیبی از سختی، قابلیت شکل پذیری و همچنین استهلاک انرژی در برابر زلزله، از خود مقاومت نشان می‌دهد. مقدار میرایی در این قبیل ساختمان‌ها بسیار کم می‌باشد. از این رو انرژی مستهلک شده در محدوده رفتار الاستیک ناچیز می‌باشد. در هنگام وقوع زلزله های قوی، این ساختمان‌ها بعد از محدوده رفتار الاستیک، تغییر مکان زیادی می‌یابند و فقط به واسطه چگونگی قابلیت تغییر مکان غیر الاستیک خود، پایدار باقی می‌مانند. این تغییر مکان‌های غیر الاستیک موجب به وجود آمدن مفاصل پلاستیک به صورت موضعی در نقاطی از سازه می‌گردند که خود موجب افزایش شکل پذیری و همچنین افزایش استهلاک انرژی می‌گردد. در نتیجه مقدار زیادی از انرژی زلزله به واسطه تخریب‌های موضعی در سیستم مقاوم جانبی سازه مستهلک می‌گردد.

کارایی ساختمان را می‌توان با افزودن میراگر الحاقی به ساختمان افزایش داد. بدین صورت که این وسائل قسمتی از انرژی ورودی زلزله را به تنهایی جذب و مستهلک می‌نمایند. میزان انرژی وارده به سازه در حین زلزله به زمان تناوب سازه و نسبت آن به پریود غالب حرکت زمین ارتباط مستقیم دارد. همچنین تخریب وارده به سازه نیز بستگی به میزان انرژی هیسترزیس جذب شده تحت فرم‌های غیر ارتجاعی اعضای سازه ای دارد. تاکنون سیستم‌های کنترل غیرفعال به طور موفقیت آمیزی برای کاهش پاسخ دینامیکی سازه تحت زلزله‌ها یا طوفان‌های شدید استفاده شده‌اند. میراگرهای اصطکاکی به عنوان یکی از این سیستم‌ها، اغلب بکار گرفته شده‌اند. میراگر اصطکاکی دورانی، نوع خاصی از میراگر اصطکاکی می‌باشد که دارای مزایای متعددی از جمله تکنولوژی بسیار ساده، ساخت، نصب و نگهداری آسان و قابلیت چندین بار استفاده است. از این رو بر آن شدیم تا کتابی با عنوان “سیستم های کنترل ارتعاش سازه” به رشته تحریر درآوریم. در جمع آوری این اثر از راهنمایی های ارزشمند جناب آقای “دکتر عماد معله” مخترع میراگر فوق الذکر و از اساتید دانشگاه DTU استفاده شده است

پیشگفتار

کنترل ارتعاش سازه‌ها یکی از مقوله های بسیار مهم مطرح در عصر امروزی است که خود به انواع سیستم‌های کنترل فعال، نیمه فعال، غیرفعال و ترکیبی تقسیم می‌گردد. این امر با نصب وسایل جذب انرژی، مستهلک کننده‌ها و جداسازهای ارتعاشی و … در ساختمان‌ها به جای استفاده از سیستم‌های قدیمی مهاربندی امکان پذیر می‌گردد. در دنیای کنونی و با پیشرفت تکنولوژی بشر به دنبال سیستم‌های جدیدتری برای مقاوم سازی ساختمان‌ها در برابر نیروهای جانبی از جمله نیروی زلزله می‌باشد. امروزه سیستم‌های کنترل ارتعاش سازه به عنوان یکی از واحدهای درسی کارشناسی ارشد رشته عمران سازه و زلزله در برخی از دانشگاه های کشور تدریس می‌گردد. لذا عقیده مؤلفان در گردآوری چنین کتابی پدید آوردن منبعی در این زمینه می‌باشد به طوری که هم برای دانشجویان، اساتید و پژوهشگران در حوزه زلزله، سازه و مقاوم سازی و هم برای مطالعه علاقمندان به این موضوعات قابل استفاده باشد. در این کتاب سعی شده است ابتدا مروری بر انواع سیستم‌های کنترل ارتعاش سازه صورت گیرد و در ادامه از انواع سیستم‌های کنترل غیرفعال به میراگرهای اصطکاکی خصوصاً میراگر اصطکاکی دورانی و نحوه عملکرد آن پرداخته شود.
مؤلفان بر خود لازم می‌دارند که از جناب آقای دکتر Mualla مدیر ارشد فنی شرکت DAMPTECH و از اساتید دانشگاه DTU دانمارک بابت راهنمایی‌هایشان در زمینه میراگرهای اصطکاکی دورانی کمال تشکر را داشته باشند. از آن جا که هر اثری خالی از نقص نیست لذا از عزیزان خواهشمند است با ارائه نظرات ارزشمند خود نسبت به برطرف نمودن نواقص در چاپ‌های بعدی ما را یاری دهند.

 


با تشکر

امیر شیرخانی – دانشجوی دکتری مهندسی عمران سازه دانشگاه تبریز

 

  • Amir Shirkhani
۲۹
خرداد

دانلود سمینار : برش اصطکاکی بتن

استفاده از مطالب با ذکر منبع، بلامانع است ولی کپی برداری جهت فروش، خلاف اصول اخلاقی است و به شدت پیگیری می گردد.

منبع:icivil.ir

در صفحه سایت icivil

  • Amir Shirkhani
۲۹
خرداد
  • Amir Shirkhani